byg en dørStürup Byg
Stürup Byg tilbyder en gennemgribende renovering af huset, som både kan sænke dit energiforbrug, udnytte husets areal bedre, …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Byg en dør til havehuset – antikabc.dk
I forbindelse med opførelse af et havehus vil du bygge døren selv. Vi kan ikke vise konkrete arbejdstegninger, men fortælle om princippet på en enkel og solid …
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Yderdøre – XL-BYG Gør det ordentligt Byggemarked …
Yderdøren er det første du ser, når du skal ind i et hus. En indbydende dør vil derfor være at foretrække for de fleste, for at give et godt indtryk.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Bærende vægge – Bolius – Boligejernes Videncenter
Før du kan lave en dør- eller vinduesåbning i en bærende væg, må du sætte en overligger op hen over dør- eller vindueshullet, … BYG-ERFA (29) 96 12 09;
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Indvendige døre – XL-BYG Gør det ordentligt Byggemarked …
XL-BYG har et stort udvalg af indvendige døre, … kan du sætte en dør med et stort glasparti ud mod for eksempel en entré med et godt dagslys.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Byg en skillevæg – SILVAN – dit foretrukne Gør-Det-Selv …
Her viser Håkon, hvordan han har bygget en skillevæg op med lægter og gipsplader og monteret en ny dør i sin lejlighed på 3 sal.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Aros – BygSelv – på sikker grund
Dør og shingles kan købes separat. … Byg-Selv forhandles hos tømmerhandlere og byggecentre landet over. Find den forhandler der er nærmest dig.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Morten Boerup Skolen Stoeckler: Byg en dør
Det her er så min dør/hus. Jeg bygged den sammen med 2 af mine venner, Mads FM og Casper. Det var rigtig sjovt fordi vi ikke kunne finde ud af det, men det var sjovt.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

Nye udvendige døre til dit hus? Se udvalget på XL-BYG …
Du kan også vælge en dør med små eller højtplacerede ruder, … Facadedøre fra XL-BYG leveres med karm i samme materiale som døren, men uden dørgreb.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

DK•BYG – ingeniør- og entreprenørfirma
DK•BYG A/S har eksisteret siden 1991 og blev stiftet af undertegnede. Undertegnede er projektchef og administrerende direktør i DK•BYG A/S.
GÅ TIL HJEMMESIDE!

 

renovering hus