Plastvinduer – god kvalitet og prisPlastvinduer

Moderne plastvinduer er fremstillet i et genbrugsvenligt PVC-materiale af høj kvalitet, som ikke indholder skadelige stoffer som bly og cadmium.

Plastvinduer holder sig friske og flotte i mange år og er UV-modstandsdygtige, så solens stråler ikke misfarver og mørner materialet.

Vinduer af plast kræver stort set ingen vedligeholdelse.

Udseende og egenskaber for plastvinduer

Plastvinduer ligner i dag trævinduer utrolig meget og passer fint ind i den danske arkitektur. Nye plastvinduer kan købes i mange forskellige farver udover hvid, som er den farve der normalt ses oftest.

Moderne plastvinduer har en høj isoleringsevne og lever op til de skærpede krav om energibesparelse. De er udført i et isolerende og ikke-ledende materiale og bliver derfor ikke kolde – hvorved problemer med kondens er sjældent.

Vinduer af plast bruges ikke kun til boliger, men eksempelvis også som et billige staldvinduer og andet.

Vedligeholdelse

Plastvinduer er stort set vedligeholdelsesfrie. De skal ikke males, så vedligeholdelse består alene i smøring/justering af hængsler og beslag ca. en gang årligt.

Vinduer af plast har en smudsafvisende overflade, som gør dem nemme at rengøre. De skal blot vaskes med almindeligt sæbevand og skylles med rent vand, når vinduerne pudses.

Priser på plastvinduer

Plastvinduer er billigere end træ/alu vinduer og det er en af de afgørende årsager til at vi sælger så mange af dem. Selvom plastvinduer er billigere end et luksus vindue i træ/alu, så er kvaliteten og holdbarheden i et plastvindue ikke til at tage fejl af. Du får meget for pengene, når du køber plastvinduer.

renovering hus